Hlavní obsah
Článek

Jako třináctiletá byla jednou z družiček na mimořádně sledované svatbě Diany Spencer a prince Charlese, nyní ve svých třiapadesáti letech se bude kmotřenka budoucího britského krále India Hicks sama vdávat. Oznámila zásnuby s partnerem Davidem Flintem Woodem.

Nejde o novou lásku, Hicks a Wood jsou spolu pětadvacet let a mají pět dětí. O ruku Wood svou ženu žádal už několikrát, ale vždy odmítla. „Vždycky jsem odpověděla, že ho hluboce miluji, ale ne. Nechci být manželka. Chtěla jsem být tou naprosto nezávislou ženou. Chtěla jsem děti a chtěla jsem, aby měly jeho jméno, ale vdávat jsem se nechtěla,“ svěřila Daily Mailu.

S postupujícími léty a také vlivem pandemie ale své stanovisko přehodnotila. Co se stalo? „Dobrá otázka. Možná jsem vyměkla? Roli sehrála pandemie. A mám za sebou docela těžké roky. Nevím. Cítím, že potřebuji...stabilitu,“ uvedla s tím, že překvapuje sama sebe.

Ke svatbě se partneři rozhodli v září, vzít se chtěli začátkem prosince, plán ale překazily vládní restrikce kvůli covidu. Nový termín by měl být v únoru.

Hicks je vnučkou 1. hraběte Mountbattena z Barmy, na kterého byl v roce 1979 spáchán atentát. Její maminka byla družičkou královny.

Reklama

Další články

Načítám