Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letošní rok dává umělcům jednu těžkou ránu za druhou. Ruší se koncerty, vystoupení. „Koronasplín“ doléhá i na zpěváka Matěje Rupperta, který si postěžoval, že občas už je mu vážně těžko, i když se snaží neztrácet svůj optimismus. Od přírody šoumenovi chybí fanoušci i kolegové z kapely.

Štěstí v neštěstí se na něj obrátilo až díky reklamě na Hanáckou vodku. Loňský spot, ve kterém účinkoval, byl zásahem shůry zastaven těsně před tím, než se měl opět objevit na televizních obrazovkách a bylo proto potřeba natočit nový. I přes náročnost příprav, které se odehrávaly v extrémním tempu a přes pachuť různých zákazů si Matěj projekt užil a je šťastný, že se konečně zase dostal mezi lidi.

Novou reklamu můžete zhlédnout zde:

„Přehrání pro uživatele starší 18 let.“

Při natáčení nové reklamy si Matěj Ruppert pořádně máknul. Na nacvičení složité choreografie ve vodě a natočení písně bylo jen pár dní, i tak ale předvedl perfektní výkon. Sám za to vzdává díky i celému týmu, se kterým spolupracoval, včetně taneční skupiny Artefact dance company a jejího choreografa Lukáše Prokopa.

Díky reklamě se mohl Matěj Ruppert alespoň na obrazovkách vrátit k tomu, co má nejradši – bavit lidi, zpívat a tancovat. Zdá se tedy, že závěr roku se přeci jen nese v radostnější náladě.

Pro další zákulisní informace z natáčení klikněte zde.

Další články

Načítám