Hlavní obsah
Článek

Nyní je definitivně jisté, že Dara Rolins (51) bude mít nervy napjaté jako struny i během svátků. Soudní vyšetřování smrti Jindřicha Rotrekla (+63), který letos v červenci zemřel pod koly jejího mercedesu, neproběhne před svátky, jak si zpěvačka vroucně přála.

„Přála jsem si, aby byla pomyslná tečka celého případu letos za mou. Bohužel se to ale letos už nestihne,“ řekla nám posmutněle Rolins. Přesunutí případu nezapříčinila ani jedna  ze znesvářených stran soudního vyšetřování, ale může za to náhoda. Jelikož právní zástupce zpěvačky Robert Vladyka řeší jiný případ, musí se termín soudního stání přesunout na jiný termín.

„S ohledem na skutečnost, že soudní jednání ve věci mé klientky bylo nařízeno na den, kdy jsem měl již nařízeno jiné soudní jednání ve věci jiného klienta, tak bylo hlavní líčení ve věci mé klientky přesunuto na nový termín,“ vysvětlil nám důvod Vladyka. Zjistili jsme, že další termín soudního přelíčení je plánován na 18.1. 2012.

Popová diva je ale smířená se skutečností, že ani po tomto termínu nemusí být jejímu trápení konec. „Každopádně to bude na déle, než na jedno stání,“ posteskla si Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám