Hlavní obsah
Článek

Problémistka Lindsay Lohan (37) se chytila za nos a po několika výhružkách vězením a jednom krátkém pobytu v nápravném zařízení začala plnit soudem přikázané veřejně prospěšné práce. Stovky hodin si odpracovala ještě před termínem, který jí vyměřila soudkyně Stephanie Sautner. Tu chování herečky překvapilo a potěšilo.

Zatím totiž měla s Lohan jen problémy a musela ji neustále kárat a trestat za ignoraci soudu a neplnění podmínek.

Lohan dokončila dvanáctidenní službu v losangeleské márnici před termínem a místo čtyř terapií s psychologem navštívila takových sezení pět. „Slečno Lohan, opravdu jste splnila svůj úkol,“ pochválila herečku Sautner.

Soud vyměřil herečce 120 hodin veřejně prospěšných prací a čtyři terapie poté, co ukradla na počátku tohoto roku náhrdelník a porušila tím podmínku z roku 2007, kdy řídila pod vlivem omamných látek.

Na počátku listopadu Lohan poslala Sautner za neplnění veřejně prospěšných prací na třicet dní za mříže. Kvůli přeplněnosti věznic si ale herečka odseděla jen pár hodin. Pokud by však porušila podmínky znova, šla by za katr už na 270 dní, a to by si musela odsedět podstatně delší část.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám