Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen fanoušky, ale také herce zaskočila informace o tom, že v příštím roce už se Ordinace v růžové zahradě na obrazovkách neobjeví. Mnozí se s koncem oblíbeného seriálu nechtějí smířit a mezi nimi je i Jan Čenský (62), který se v roli doktora Davida Suchého na obrazovkách objevuje již řadu let.

„Samozřejmě mě avizovaný konec Ordinace mrzí,“ svěřil Super.cz herec. „Jsem ale optimista a stále věřím, že se v natáčení bude pokračovat, jak si přejeme nejen my herci, ale i diváci, od kterých dostávám zprávy,“ prozradil Čenský, který si fungování bez Ordinace neumí ani představit.

„Za těch 15 let se z nás stala jedna velká seriálová rodina, kterou bych opravdu nerad opouštěl, na každé natáčení jsem se vždy těšil,“ sdělil nám představitel Davida Suchého. Konec seriálu je avizovaný na jaro příštího roku, Jan Čenský ale doufá, že se fanoušci vzbouří. „Také mě několikrát napadlo, že vyhlášený konec Ordinace mohl být cíl na zvýšení sledovanosti. Stále věřím, že přijde od produkce zpráva, že koncem února natáčení nekončí a diváci budou dále moct sledovat další osudy svých oblíbených hrdinů. Uvidíme, třeba proti konci seriálu sepíší diváci petici a budeme točit dál,“ dozvěděli jsme se s tím, že je herec rád, že se mohl nyní vrátit i do divadla.

„Kromě natáčení Ordinace jsem začal zkoušet v Divadle Broadway roli tatínka v muzikálu s písničkami Waldy Matušky Láska nebeská, který by měl mít v příštím roce premiéru, tak na to se moc těším,“ dodal závěrem oblíbený herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám