Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po několikatýdenní pauze se Vojta Drahokoupil (28) opět vrátil do divadla. Zpěvák se svou kapelou zatím stále vystupovat nemůže, chodí tak alespoň zkoušet nový muzikál a po čase stráveném doma je rád, že je opět mezi lidmi.

„Po té první vlně už mi chybělo divadlo i kolegové, jsem rád, že i přes opatření jsme v divadle, můžeme zkoušet a aspoň něco dělat, ale ta vidina premiéry je neznámá, což je takové divné,“ svěřil Super.cz zpěvák, který se poslední týdny věnoval hudbě.

„První vlnu jsem byl v lese na chatě. Teď už jsem byl v Praze, mám domácí studio, takže nahráváme desku s kapelou, která příští rok vyjde, a vydal jsem singl s Eliškou Ruskovou. Teď jsem rád, že můžu být v divadle a jsem produktivní. To ležení doma, a to smutné hledání si jiné práce už je za mnou,“ svěřil se Vojta, který se snažil najít také brigádu na internetu.

Nakonec ji nepotřeboval, ale jak sám říká, kdyby nebyla jiná možnost, půjde dělat cokoliv. „Veřejně jsem se poptal na Instagramu, jestli někdo nemá brigádu, pak se mi naskytlo moderování a účinkování ve Tváři, takže se to dalo dohromady a finančně jsem byl v pohodě, ale samozřejmě ušlé zisky tam jsou,“ svěřil se Drahokoupil, který si v současné situaci nejvíce cení práce lékařů a zdravotníků.

„Ale furt říkám, že o mě nejde, i kdybych byl na nule, tak si najdu práci, ale těm zdravotníkům patří velké dík, maminka je zdravotnice a to, co zažívá v téhle těžké době, je hustý. Jim držím palce. Být 24 hodin ve službě mezi covid pozitivními lidmi je hardcore,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám