Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal Bragagnolo jako řada umělců musel během karantény do práce. Hvězda 4 Tenorů začala pracovat ve skladu, jeho manželka tanečnice Denisa začala zase šít. Situaci nebylo možné řešit jinak.

"Deniska se pustila do šití, šije svoje sety, podprsenky, bodýčka. Vydala se úplně jinou cestou, když se nemůže umělecky vyjadřovat. Já jsem v první vlně na nic nečekal a šel jsem na dva měsíce makat do skladu. V létě jsme udělali pár koncertů se 4 Tenorama, a pak přišla druhá vlna a zase jsme bez peněz," řekl Super.cz Bragagnolo.

"Uvidíme, jak dlouho to bude trvat. Vyčkávám, co vláda vymyslí a doufám, že to rozvolnění bude rychlejší. Lidé si odvyknou chodit do divadla, my si získáváme diváky, a když je taková odmlka, tak se bojím, že na nás třeba nepřijdou," vysvětluje.

Bragagnolo je rok ženatý. Na miminku během karantény s manželkou ale nepracovali. "V plánu miminko je, nepracujeme na něm zatím. Nebyly na to úplně myšlenky, i když na to byl čas. Člověk má teď jiné starosti, hlava těmto věcem nejde naproti," dodal Bragagnolo na zkoušce 4 Tenorů. V neděli mají v 19 hodin online koncert z hradu Karlštejn. "Doufejme, že fanoušky alespoň takhle na dálku potěšíme," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám