Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mariana Vojtka (51) trápily bolesti hlavy. Navíc mu jen krátce před zkouškou 4 Tenorů došla zpráva, že se setkal s nakaženým. Online koncert 4 Tenorů, který byl plánován na tuto neděli, byl ohrožen. Na zkoušku s členy kvarteta si proto zavolal mobilní laboratoř a nechal se otestovat, aby nikoho neohrozil. Téměr dvě hodiny čekali všichni na výsledky.

"Máme v neděli online koncert z Karlštějna, nechtěl jsem kluky ohrozit. Ráno mi nebylo hej. Tak jsem nechtěl nic riskovat. Mobilní laboratoř přijela ke mně domů. Nikam nemusím, kluci čekají jak to dopadne v jiném pokoji. Do hodiny a půl bych měl vědět. A kluci se pro jistotu nechali také testovat. Doufám, že budeme všichni v pořádku a budeme moct zkoušet na nedělní koncert," řekl Super.cz zpěvák.

Jeho partnerka Helena už koronavirus měla, navíc s hodně těžkým průběhem. "Bál jsem se o ni. Cesta na toaletu jí trvala asi dvacet minut, plazila se tam po čtyřech. Přiznávám, že se covidu bojím. Ne až tolik jako na jaře, ale stejně strach je. Doufejme, že už bude jenom lépe," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám