Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený kuchař, majitel restaurace a porotce show MasterChef Česko, se vrátil z nemocnice domů. Zdá se, že rekonvalescence probíhá v pořádku a Radek Kašpárek se cítí mnohem lépe.

Před pár týdny vyděsil své příznivce zprávou, že skončil v nemocnici. Trápily ho bolesti zad, a tak navštívil lékaře, ovšem nečekal, že v nemocnici zůstane. Porotce MasterChefa přestal cítit prsty na nohou a situace začala být vážná. Lékaři v motolské nemocnici po vyšetření nařídili okamžitou operaci vyhřezlé plotýnky v bedrech.

Nyní se populární kuchař pochlubil snímkem z pohodlí domova, na kterém ukázal, že zvládá chůzi o berlích, a fanoušky potěšil dobrými zprávami. „14. den po operaci a dělám velké pokroky! Děkuji všem za podporu a nejvíc mojí ženě za oblékání ponožek, mytí a jiné,“ napsal s humorem Kašpárek.

Došlo také na dojemné vyznání. „Vždyť jsi můj, tak to je jasný. Ve zdraví i nemoci,“ odpověděla na poděkování Kašpárkova starostlivá manželka Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám