Hlavní obsah
Článek

Manželka moderátora a herce Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) má za sebou rok plný radosti i ostudy až na půdu. Narodila se jí první vnučka s divným jménem Emulze, jenže ve stejném období přišlo rovnou dvojí obvinění z krádeží v obchodech. Jednou v krámku v pražské Rytířské ulici, podruhé v drogerii na Náměstí Republiky.  A i když se Hanka dušovala, že jde o lež a nic nikde neukradla, teď konečně Super.cz řekla trochu jinou verzi. "Z prvního incidentu si nic nepamatuju. Jen to, jak stojím za bezpečnostním rámem a ten pípá," řekla nám Krampolová s tím, že byla nadopovaná silnými prášky.

"Byla jsem u psychiatričky. Říkala, že se mohlo stát, že jsem byla mimo po silných prášcích, které mi předepsala. Prý se to jednou stalo i jí samotné. Už k ní nedocházím, kleptomanka nejsem, a tohle vůbec jako není zdůvodnitelný," snaží se incident z Rytířské ulice osvětlit manželka moderátora pořadu Nikdo není dokonalý. Událost si nepamatuje. "Vím jen, že jsem vycházela ven se zlodějem, a že to pískalo. Měla jsem tam věci za tři stovky. Krást jsem určitě nešla," ubezpečuje nás Krampolová. Druhý případ se prý ale stal přesně tak, jak to popsala krátce po něm, a na své verzi nechce nic měnit.

Krampolová se s další kmotrou Radkou Kocurovou zúčastnila křtu charitativního Kalendáře psích jmen Susanne Fashion 2012 v psím butiku. S jeho majitelkou Zuzanou Ščučinskou se kamarádí, a tak tu dokonce před časem ztropila hraný incident s krádeží, aby ukázala, že si ze sebe umí dělat legraci. "Je to poprvé, co křtím kalendář. Jsem Krampolová, tak vždycky křtil můj muž, a já to zpozdálí pozoruji. Líbí se mi, že je tam hodně jorkšírů," říká Hanka.

V prodejně v Koněvově ulici rovnou nakoupila i vánoční dárky pro svou fenku. "Žanetce jsem tu pořídila na zimu kožíšek a krásný svetřík s obojkem. Ona to ale neocení, nerada to nosí," smála se Krampolová, která nám prozradila dárky, které připravila manželovi, i to, že ji odmítl vyměnit za mladší ženu. "Řekla jsem mu, ať si najde mladší, že mu stárnu. Ale Jiříček prý že ne, že miluje jen mě," pochlubila se Hana Krampolová závěrem.

Reklama

Další články

Načítám