Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohla by litovat, že zvolila právě profesi DJky. Od března je Andrea Pomeje (35) v podstatě doma a živí ji hlavně internetové spolupráce. Navíc i její partner Petr Plaček vzdal práci v rodinné pokrývačské firmě, aby jí dělal manažera. "Ale na střechu bych ho zpátky nepustila," řekla Super.cz Andrea.

"Ani nečekám, že by se v nejbližší době kluby otevřely. Pro letošek jsem se se svojí prací rozloučila. Jsme skromní, s penězi nějak vyjdeme, ale legrace to není. Zaplatíme i hypotéku, která není zase až tak vysoká. Nájem za byt v Praze jsem měla vyšší, takže jsem ráda, že jsme se v březnu, kdy začal nouzový stav, přestěhovali," svěřila.

V baru, na jehož reopeningu díky posunutí do mírnějšího stupně restrikcí jsme se potkali, jsme probrali i její další plány. Mimo jiné na miminko. "Dítě s Petrem určitě chceme a už kvůli tomu pomýšlím na nějaké náhradní povolání, protože s malým dítětem určitě nebudu po nocích někde za mixážním pultem," ujistila nás. "Ale miminko nebude hned, bojím se, že kolem je tolik těhotných žen, že budou příští rok přeplněné porodnice," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám