Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radek Stöber ze svatební reality show Svatba na první pohled řadu divaček odrazuje svým neustálým pláčem. Vedle nevěsty Simony, kterou sám označuje za „vyšší ligu“, plakal na dovolené v Portugalsku skoro na každém kroku.

Za své slzy se ale Radek absolutně nestydí a kritiku neřeší. „Co se týká mého pláče a reakcím na něj, jsem hodně emotivní člověk a Svatby pro mě byly emočně hodně náročné. Z reakcí lidí si nic nedělám. Každý má právo na názor,“ řekl Super.cz Radek.

Ten po skončení natáčení změnil image. Nechal si narůst vlasy i vousy. Divačky rázem vrní blahem a Radka chválí. Až to skoro vypadá, že má kolem sebe samé nápadnice.

„Za každou pozitivní reakci jsem strašně vděčný. A musím říct, že na sociální síti mám veskrze jenom pozitivní reakce. A naštěstí nemusím odhánět davy obdivovatelek,“ smál se Radek, jenž musel čelit obviněním, že je pouze najatý herec. V minulosti totiž účinkoval v pořadu jiné televize.

„Ano, je pravda, že Nebezpečné vztahy byl pouze jednorázový přivýdělek s žádnou přidanou hodnotou. Svatby byla báječná zkušenost a příležitost. Byl jsem tam skutečně sám za sebe,“ vzkazuje divákům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám