Hlavní obsah
Článek

Ženský element je v rodině Mátlů opravdu silný. Kate Matl (45) má pět sester a většině z nich se narodily holčičky. Nebylo tedy vlastně velkým překvapením, když si zpěvačka nechala prozradit pohlaví miminka. „Náš klan Mátlových má své pokračovatele. Bude to holčička,“ svěřila se Super.cz s nadšením Kate.

„Jsem strašně ráda za holčičku. Vím, co s tím,“ říká zpěvačka, která má kromě dvou synovců jinak samé neteře. Jméno pro děvčátko Kate s partnerem Michalem Kovářem vybírali společně: „Zatím si ho ale chceme nechat pro sebe,“ řekla Super.cz Kate, která partnerovi oznámila pohlaví miminka kouzelným způsobem.

„Pozvala jsem Michala na večeři na jedno hezké místo. Tam jsem pod jednu takovou sochu připravila dýmovnici a balonky,“ řekla nám v rozhovoru Kate, které to prý ale nevyšlo tak dokonale, jak si přála. „Byl tam ale naštěstí moment, i když velmi krátký, kdy se dala barva kouře poznat. I balonky jsem připevnila příliš nízko a měl z nich radost hlavně náš pes,“ smála se Kate Matl, která se na holčičku velice těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám