Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozchodil se díky terapii na klinice a je hned aktivnější. Jiří Krampol (85) během nouzového stavu rozhodně nelení. "Je to hrozný, ale snažím se furt něco dělat," řekl Super.cz, když jsme se potkali po natáčení online talk show Povídavá podívaná, kde byl hostem.

První povinnost ho čeká už příští týden, kdy se bude v pátek v náchodském divadle natáčet finále soutěže Muž roku. "Připravujeme si scénku s paní Bubílkovou na téma Kmet roku. Já tam budu jako 102letý dědek, který bude kandidátem soutěže. Myslím, že to bude sranda," prozradil nám dopředu.

"Dokončili jsme film s Tomášem Magnuskem Stáří není pro sraby. Televize o mně chce natáčet dokument, to se teprve připravuje. S kamarádem Milošem Šmídbergerem a s Karlosem Vémolou (38) pracujeme na knížce, která se bude jmenovat Jen neležet na lopatkách. A dávám dohromady i knížku Již jako mládě byl jsem proti vládě. To jsou povídky a scénky, které jsme napsali s Miloslavem Šimkem," doplnil další výčet svých aktivit.

Jiří Krampol

Kvůli bezpečnosti se s kolegy většinou neschází. "Spíš si telefonujeme a denně prokecáme spoustu hodin. Ale snažím se jezdit aspoň do přírody, kde se procházím. Hlavně na Okoř, kde jsem kdysi bydlel a tam chodím na procházky kolem hradu. Je tam pozitivní zóna. Kdybych furt seděl doma, zbláznil bych se," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám