Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) má doma osmiletého manekýna. Její syn Artur, kterého má s architektem Bořkem Šípkem, se totiž chce líbit, a tak pravidelně s maminkou chodí do luxusního kadeřnického salónu. A naposledy se ukázal s účesem, kterým nápadně připomínal metrosexuálního fotbalistu Davida Beckhama. "Vždycky si uděláme hezké odpoledne, kdy si zajdeme do cukrárny a pak k holiči. Ale kvůli holkám to není. Zatím prý miluje jedinou ženu, a to mě," směje se Leona.

"Kluci se s tím moc nemazlí. Je mu to úplně jedno. Když byl malý chlapeček, měl velkou kulatou hlavičku jako Budha. Účes měl strojkem na dva milimetry. Jednoho dne to období skončilo. Řekl mi, že chce mít delší vlasy. Ne ze snobárny, ale díky výborným zkušenostem už chodíme tři roky do jednoho salónu. Máme tam slevu a vždycky ho tam ostříhají rošťácky," pochvalovala si Machálková mistry s nůžkami na vánočním odpoledne ve Volcano complexu, během kterého Artur předváděl francouzskou dětskou módu. Holky ho prý ale ještě nezajímají.

"Když ve šprýmu nahodím otázku na lásku a co říká na holky, setkám se s lakonickou odpovědí: Mami, v žádném případě! Říká, že miluje jenom mě. V současné době jsem tedy jeho jediná ženská láska," dodává pobaveně zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám