Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A čtyřicítka už se blíží. Zpěvačka Britney Spears oslavila 2. prosince 39. narozeniny, a to ve společnosti svého přítele Sama Asghariho (26).

Na svůj instagramový profil nahrála zpěvačka snímky s úsměvem od ucha k uchu a Samem po boku. Svůj den oslavila v krátkém topu, který odhaloval její bříško, a hlavně dával vyniknout jejímu bujnému dekoltu.

K tomuto snímku zpěvačka napsala: Přeji sama sobě všechno nejlepší

Britney (42) se nedávno rozpovídala o tom, jak je v téhle době těžké vzpomenout si, co je vlastně za den. „Musím se stále dívat do kalendáře. Ale je naprosto v pořádku nebýt perfektní. Občas spálit pizzu, brečet nad knihou hodinu po jejím otevření, mít neuklizenou šatnu, zapomenout, kde máte věci na uklízení, měsíc jíst samé nezdravé jídlo. Nikdo z nás není dokonalý a jsou tu svátky. A nikomu neříkejte, že jsem zapomněla že je tento týden Díkůvzdání.“

Zamilovaný pár strávil před pár týdny dovolenou na Maui, kde si užili romantických večeří a pobytu na pláži. Jejich vztah už funguje čtyři roky, od chvíle, kdy si jej Britney najala do hudebního videa k písni Slumber Party.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám