Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Uvažujete o notebooku jako dárku na Vánoce? Chcete koupit výkonný stroj pro hraní her nebo stylové zařízení pro Vaše kreativní výtvory na sociálních sítích? Jednoznačně MSI. Výrobce širokého portfolia produktů od drobných periferií, počítačových komponentů, pracovních stanic až po profesionální stolní monitory, nabízí špičkové herní notebooky i stylovky pro běžnou práci.

„Thin je in“ aneb i herní notebook nemusí být velký – MSI GF63 Thin

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Dostupný výkon a nízká hmotnost, to jsou znaky řady GF63 Thin. S váhou 1,9kg a velikostí jen o pár centimetrů přesahující rozměry formátu A4 jej můžete pořídit sobě nebo svému potomku, který ho tak v batohu ani nepocítí. Přesto nabídne výkon poslední 10.řady Intel Core procesorů v kombinaci s grafickou kartou NVIDIA GTX, to vše na 15,6“ obrazovce se 120Hz panelem pro zářivě ostré zobrazení. Samozřejmostí je rychlý SSD disk nebo podsvícená klávesnice, bez ní to dnes prostě nejde. Pracovat nebo se bavit u her a filmů můžete u GF63 opravdu dlouho, baterie vydrží až 7 hodin na nabití. Základní verzi naleznete v cenách od 22 tisíce korun.

Když patnáctka nestačí – MSI GF75 Thin

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Jestli je Vám 15,6“ obrazovka malá a pro hraní preferujete větší plochu, jsou tu modely s velikostí displeje 17,3“. I přes svou dostupnou cenu ale řada GF75 fanouška hraní nijak neochuzuje. Kovové tělo snese horší zacházení, větší a podsvícená klávesnice zase nabídne plnohodnotný numerický blok. Rychlý 144Hz IPS displej ocení všichni milovníci akčních her, stejně jako procesory Intel Core nebo grafické karty řady NVIDIA GeForce GTX. IT nadšence nadchne možnost snadného upgrade, laiky zase váha 2,2kg. Řada GF75 začíná na ceně 25 tisíc.

Levhartí síla – MSI GL75 Leopard

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Ocelová šelma pro náruživé hráče, tak by se dala charakterizovat herní řada GL Leopard. Dostupná je v obou nejpoužívanějších velikostech, my se ale zaměříme na populárnější 17,3“ variantu. Sportovní design s ostře řezanými rysy nejen dobře vypadá ale také dokonale funguje. Jeho tělo totiž skrývá sofistikované chlazení šestijádrových Intel Core i7 procesorů a RTX grafických karet, které zaručí bezproblémové hraní na nejvyšší detaily. Použitá SteelSeries klávesnice amerického výrobce příslušenství zaujme výrazným červeným, nebo modernějším RGB podsvícením s možnosti nastavení funkce a barvy pro každou klávesu zvlášť. Fantazii se meze nekladou! Dostatek prostoru pro data zajistí kombinace rychlého SSD a velkého HDD disku, plynulý chod aktuálních her minimálně 16GB operační paměti. Leopardí model GL75 získáte od 41 tisíc korun.

Moderní doba si žádá moderní prostředky – MSI Modern

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Pokud neplánujete hrát hry ale chcete být neustále online a obrazovka Vašeho mobilu nebo tabletu je příliš malá, zpozorněte. MSI Modern 14 je ultramobilní verzi plnohodnotného notebooku. Váží jen 1,2kg ale přesto nabídne výkon nejnovějších komponent, dostatečně velký a rychlý SSD disk pro okamžitý start a nádherné zobrazení barev 14“ IPS displeje . Ochuzeni nebudete ani o kameru, čtečku karet nebo podsvícenou klávesnici. Modern 14 je perfektní notebook pro každodenní zábavu po celý den, na baterku vydrží až 11 hodin. Dostupný je už od 17 990 korun.

Luxusní záležitost pro vybrané – MSI Prestige 14

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL
Více

Foto: MICRO-STAR INTERNATIONAL

Komerční sdělení

Když potřebuje pracovat s velkým množstvím dat nebo používáte náročné aplikace, nepotřebuje herní výkon ale chcete vypadat stylově, je tu řada Prestige. Celohliníkové modely v kovově šedém nebo sněhově bílém 1,3kg provedení skrývají procesory Intel Core se sníženými nároky na baterii, která tak vydrží až 10 hodin práce i v náročných podmínkách, MSI Prestige totiž splňuje vojenskou certifikaci odolnosti. Špičkové 14“ displeje zaručí nádherné grafické podání barev u všech vašich výtvorů, fotografií nebo videa. Moderní Thunderbolt™ 3 rozhraní pomůže pro rychlý přenos dat, připojení externích monitorů nebo nabíjení přes USB-C konektor. Snadné odemykání skenováním obličeje díky Windows Hello nebo otiskem prstu je pak už jen perličkou na dortu. V nabídce už od 27 990 Kč.

Další články

Načítám