Hlavní obsah
Článek

Jako by se koncem roku s kalendáři celebrit vždy roztrhl pytel. Kupodivu to platí i pro tuto zvláštní koronavirovou dobu a kalendáře slavných osobností pro rok 2021 vznikaly jako houby po dešti.

Dvanáct známých osobností se podařilo dát dohromady také vizážistce Sabině Homolové. „Jejich účast a spolupráce mi udělala obrovskou radost. Doufám, že z výsledku budou všichni stejně nadšeni jako celý tým a výtěžek pro vítězný příběh bude co nejvyšší,“ vysvětluje pro Super.cz make-up artistka důvod, proč se jí dařilo přilákat tolik známých tváří pro charitativní kalendář, kde se jí podařilo spojit malování obrazů a líčení.

Sama byla kvůli zdravotním problémům několik měsíců zavřená doma, ale tento čas smysluplně využila. Jak se říká, vše zlé je vždy pro něco dobré.

„Jsem moc ráda, že u toho mohu být. Když mohu pomoci, neváhám,” usmívá se například Dívka roku 2016 Gabriela Gašpárová (22), která stejně jako ostatní účastníci statečně vydržela více než dvě hodiny trvající líčení. „Rád podobné projekty podporuji. Je to skvělá myšlenka,“ přidává se herec Martin Dejdar (59). Mezi dalšími osobnostmi v kalendáři je například Gabriela Partyšová (45), Míra Nosek, Kateřina Kasanová (25), Milan Peroutka (34), Adam Mišík (26), či Denisa Spergerová (23).

A komu vlastně charitativní projekt pomůže? Ti, kteří si koupí kalendář nebo vydraží velkoformátové fotky, budou mít možnost nominovat projekt nebo jedince, který si podle nich zaslouží pomoct. Z těch se následně v anketě vybere jediný vítěz.

Reklama

Další články

Načítám