Hlavní obsah
Článek

V soukromí se někdy ani nelíčí nebo volí velmi jemný make-up, existují ale příležitosti, kdy Gabriela Partyšová (45) se šminky naopak ráda experimentuje, jak svěřila Super.cz. A to nejen jako vizážistka, což je kromě moderování další z jejích dovedností, ale také jako modelka.

Jedním z takových případů bylo focení charitativního kalendáře Art 3000. V něm si vizážistka Sabina Homolová vzala do parády dvanáct známých mužů a žen, jejichž těla použila jako malířské plátno. Gábina byla jednou z těchto osobností.

„Dopředu jsem nevěděla, co se na mně bude páchat. Všechno vlastně vznikalo v daný moment,“ řekla Super.cz Partyšová, která musela vydržet při nanášení barvy dvě a půl hodiny takřka bez hnutí. „Kupodivu to nebylo nic až tak nepříjemného. Měla jsem naproti sobě zrcadlo a mohla jsem sledovat průběh vzniku,“ popsala.

Hvězda TV Nova neměla čas nechat se odborně odlíčit a s výrazným make-upem pak odjela domů. „Říkala jsem si, že si vše smyji doma ve sprše. Po cestě jsem ale zjistila, že potřebuji natankovat naftu. Musela jsem vylézt ven. Kdo mě viděl s tímto líčením a v roušce, musel si myslet, že jsem blázen,“ smála se moderátorka.

Gábina nelituje, že bohulibou akci podpořila. „Projekt se mi líbí, protože je pro dobrou věc. Zejména v tomto období se ráda věnuji takovým aktivitám, které pomáhají,“ dodala Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám