Hlavní obsah
Článek

Tanečníci ze StarDance Eva Krejčířová (40) a Dominik Vodička (24) natočili během nouzového stavu video plné vášně. Dominik, který vyhrál StarDance s Veronikou Khek Kubařovou, potěšil nejednu svou fanynku, když se svlékl do půl těla a nechal vyniknout svou tancem vypracovanou muskulaturu.

V rámci choreografie se rozvášnila i Eva Krejčířová. „Mám černé a bílé šaty, protože v klipu jsem hodná a zlá a Dominika svádím,“ řekla Super.cz Krejčířová, jež to s lyžařem Ondřejem Bankem dotáhla až do finále StarDance.

Klip se natáčel v krásných prostorách restaurace u Karlova mostu, která má kromě pontonu pod samotným Karlovým mostem ještě historický sál, který vypadá jako katakomby. Scény vznikaly i na samotném Karlově mostě.

„Chtěli jsme jít trošku víc směrem k showdance, což znamená, že choreografie má příběh, je stavěná na určitou hudbu a jsou v ní zvedačky a prvky jiných stylů. Například Dominikovi baletní skoky, které jsou úplně boží,“ dodala nadšení Krejčířová. Jak jim to na parketě společně šlo, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám