Hlavní obsah
Článek

Na začátku letošního roku požádala Dominika Gottová (50) o rozvod. S finským hudebníkem Timem Tolkkim se chtěla rozvést poté, co jejich vztah již nějakou dobu nefungoval. Po několikaměsíčním rozvodovém řízení si však vše rozmyslela. Začátkem listopadu odletěla do Finska s tím, že vztah slepí.

„Slíbila jsem mu, že o našem soukromí nebudu mluvit a své sliby dodržuji a jeho přání respektuji,“ svěřila se Super.cz Dominika Gottová, která je nyní zpět v Česku. Svou budoucnost zatím příliš neplánuje. V Česku si chce nyní užít Vánoce a následně uvidí, co bude dál.

„Uvidíme, co bude. V České republice je bohužel problém, že zde nemám vůbec žádné soukromí, což mi ze začátku nevadilo, myslela jsem si, že se s tím naučím žít, že jsem zocelená. Ale už mě to začíná psychicky vyčerpávat,“ prozradila nám Dominika s tím, že ve Finsku jí vyhovuje větší anonymita.

„Nikdo mě tam nezná, takže si můžu v klidu nakoupit, v klidu se najíst v restauraci, v klidu se projet dopravním prostředkem, nebo jít po ulici, aniž by mě oslovovali cizí lidi,“ řekla Super.cz Dominika Gottová, na kterou nedávno dolehly psychické potíže a stres a chtěla si sáhnout na život. V tom jí naštěstí její muž zabránil. „Nadále mě trápí ta mediální pozornost a ztráta soukromí. Pohybovat se sama po městě, což třeba nebyl tatínkův problém, protože vždycky měl řidiče a vždycky měl nějaký doprovod,“ posteskla si Gottová.

Nejstarší dcera Karla Gotta se nyní chce věnovat své mamince, a také práci, která je pro ni hnacím motorem. „Ale budu mít teď víc práce, což mě baví a je to také motivace. Propagace knihy je taky motivace,“ řekla Gottová, která vydala s kamarádem Lubošem Procházkou knihu Poslední roky s Karlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám