Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už Nova Super.cz popřela, Radek Stöber a další soutěžící ve Svatbě na první pohled nejsou herci, ač v minulosti mohli účinkovat v jiných pořadech.

Své si k tomu řekl i soutěžící Radek, který teď navíc překvapil novou, atraktivnější image. Nechal si víc narůst vlasy a hlavně jeho tvář zdobí mužné vousy!

Uplakaný Radek tak vypadá v současnosti mnohem lépe! „Tak a teď vážně.... už se nikdy, nikdy!!!, nehol,“ apelovala na Radka fanynka. „Rozkaz,“ smál se Radek, který najednou nemá o obdivovatelky nouzi.

„Fousy, úsměv, fešák,“ hned by Radka balila další dáma. „Takhle vám to sluší, je z vás úplně jiný člověk,“ přidal se další.

A sympatický ženich, jemuž odborníci přisoudili pohlednou nevěstu Simonu, se tak mohl tetelit blahem. Ač účinkoval v pořadu Nebezpečné vztahy, herec prý opravdu není.

„Do Svateb jsem se přihlásil sám za sebe, protože jsem věřil, že mi odborníci dokážou najít vhodnou partnerku pro život,“ má jasno. Zda se mu to podařilo, se diváci dozví už brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám