Hlavní obsah
Článek

Na to, že s tvorbou pro děti začala teprve letos, a to není zrovna rok, který by umělecké sféře přál, to zpěvačka Karolina Gudasová (31) docela rozjela. Nástupkyně Dády Patrasové v rámci tvorby pro děti natočila už deset videoklipů a vydala desku i zpěvník.

"Jenom jeden klip se nám nepovedlo kvůli covidovým opatřením zrealizovat, protože jsme tam chtěli hodně dětí na ledě. Tak jsme místo toho vymysleli vánoční klip jako dárek pro děti. Mám radost, protože na internetu už máme skoro půl miliónu zhlédnutí, tak je vidět, že náš projekt docela úspěch má," řekla Super.cz manželka hokejisty Michala Neuvirtha a maminka dvou malých dětí.

Do natáčení už zapojila i svého staršího potomka, dcerku. "Je to velké štěstí, že když pracuju pro děti, mohu pracovat i s těmi svými. Emilka se mnou chodí na natáčení i do studia a zahrála si už v tom nejnovějším vánočním klipu," řekla Super.cz zpěvačka.

Se svojí show Karol a Kvído plánuje vystupovat i naživo. "Původně to mělo být už od ledna, ale to samozřejmě padlo. Takže budeme přes léto na Letní scéně Kalichu pod Žižkovskou věží a od září budeme mít stálou scénu v Komorním divadle Kalich," pochlubila se.

Pokud jde o covid-19, její rodině se zatím vyhnul. "Jenom náš produkční, můj kamarád Lukáš, ho měl. Mého muže skoro každý den testují na Spartě a pořád se držíme. I babičky a dědečkové jsou všichni pořádku. Jenom děti mají už od září rýmu, takže nechodí do školky," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám