Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přesto, že teploty v posledních dnech sahají pod bod mrazu, mnohé české krásky stále neschovaly plavky. Podzimní dny si zpříjemňují v teple na pláži, a to i navzdory nouzovému stavu. Před cestou do zahraničí je neodradila ani nejrůznější opatření, která státy vyžadují. A někteří chtějí u moře trávit i letošní svátky.

„Ta česká covid zima je něco tak strašného, tady se taky dodržují nějaká opatření, ale cítím se naprosto svobodně. Najím se v restauraci, užiji si večerní program, žádné zafuněné roušky. Přemýšlím, že takhle strávím i vánoční svátky a Nový rok,“ svěřila se Super.cz herečka a modelka Bára Mottlová (37), která odletěla na pár dní do Egypta.

Za sluncem se vydala i nekrásnější dívka Česka z roku 2008 Zuzana Jandová (36). Modelka zabalila kufry a s kamarádkami si užívala podzim v Turecku. K moři vyrazila také zpěvačka Olga Lounová (43), která se do cestování pustila poté, co prodělala koronavirus.

Koupání v moři si neodpustila ani modelka Tereza Budková (33). Ta se rozhodla vyrazil do Dubaje, kde je stále krásné počasí. Stejnou lokalitu si pro několikadenní výlet vybrala i Nikol Švantnerová (31), která si během svého pobytu užila i pořádný adrenalin. A v neposlední řadě za teplem vyrazila i Nela Slováková (34). Cílem její cesty se staly Maledivy, kam vyrazila sama, dovolenou si ale i tak nadmíru užila.

Která z dam by pro vás byla příjemnou společností na dovolené?
Zuzana Jandová
4,9 %
Bára Mottlová
22,1 %
Olga Lounová
12 %
Nikol Švantnerová
4 %
Nela Slováková
12 %
Tereza Budková
12,7 %
Tady bych si nevybral
32,3 %
Celkem hlasovalo 47222 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám