Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, co se Jaroslava Obermaierová (77) Super.cz svěřila, že je ráda, že se jí onemocnění covid-19 vyhýbá. Bohužel nakonec se radovala předčasně, i ona nyní koronavirem onemocněla. O tom, že je pozitivní, se ale dozvěděla naprostou náhodou.

„Z důvodu natáčení jsem si nechala udělat test na koronavirus, který mi vyšel pozitivní. Vůbec jsem to nečekala a byla jsem tou zprávou překvapena, protože jsem neměla vůbec žádné příznaky,“ svěřila se Super.cz herečka, která dosud většinu času trávila na chalupě se synem.

„Pravděpodobně jsem to chytla od syna Járy. Musím zaklepat, protože čtvrtým dnem jsem absolutně bezpříznaková,“ prozradila nám Obermaierová, která neztratila chuť ani čich a netrápí ji ani vysoké horečky. „Dodržuji desetidenní karanténu a pak zase začnu točit Ulici, několik natáčecích dní jsme museli s produkcí přesunout,“ svěřila se herečka, která už se na kolegy a do práce velmi těšila.

„Když něco potřebuji, mám hodné sousedy, tak je poprosím a oni mi nakoupí. Ale jak s oblibou říkám, když jsou doma brambory a cibule, tak je vždy z čeho vařit,“ dodala závěrem herečka, která už se těší na své kolegy z Divadla Broadway, kde vystupuje v muzikálech Kvítek mandragory a Mýdlový princ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám