Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří diváci pořadu Svatba na první pohled nevěří tomu, že účastníci soutěže nejsou najatí herci. A to přesto, že televize nařčení odmítá, jak potvrdila i Super.cz.

„Pořad Svatba na první pohled je sociálním experimentem, v němž herci neúčinkují. Zájemci o účast z řad široké veřejnosti se přihlásili na základě výzvy, která byla odvysílána v naší televizi. Z přihlášených uchazečů byly následně odborníky utvořeny čtyři kompatibilní dvojice,“ řekla Super.cz PR koordinátorka pořadu Jana Lohrová.

A že hrál ženich Radek v pořadu konkurenční televize Nebezpečné vztahy? A jeho kolega ze Svateb Pavel pro změnu v Soudkyni Barbara? To prý vůbec nic neznamená.

Že je najatý herec, odmítá i samotný Radek Stöber, kterému jako nevěstu vybrali pohlednou blondýnku Simonu. „Pořad Svatby je pro mě srdeční záležitostí. Je to něco úplně jiného než u Nebezpečných vztahů, kde jsem bral svoje angažmá jako jednorázový přivýdělek. Do Svateb jsem se přihlásil sám za sebe, protože jsem věřil, že mi odborníci dokážou najít vhodnou partnerku pro život,“ nechal se slyšet Radek, jenž si prý natáčení užíval.

Ještě aby ne, když jeho nevěsta, jak sám přiznal, patří k „vyšší lize“, kterou by si asi sám od sebe netroufl v reálném životě ani oslovit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám