Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přes pandemii je kapela Nebe velmi produktivní. Jelikož, nebo právě proto, že nemohou vystupovat naživo, pracují na nových věcech. V posledním půlroce vydala havířovská hudební skupina celkem tři písně. Nyní přichází se svým prvním animovaným klipem k písni Poslední okno v kalendáři, který vznikl jako důsledek vládních opatření. Živě by se jim totiž natáčelo velmi obtížně.

„Původně jsme chtěli točit videoklip s fanoušky a přáteli, ale doba nám v tomhle ohledu nepřála, tak jsme se rozhodli pro animovanou variantu," vysvětluje kytarista a tradiční režisér videoklipů kapely Štěpán Petrů.

Do hlavní role obsadila kapela zlaté prasátko, které se v převleku za superhrdinu snaží zachránit Vánoce. „Když jsem psal vánoční písničku, vzpomněl jsem si, jak jsme s mojí sestrou vždycky čekali, až si konečně budeme moci otevřít v adventním kalendáři okýnko s číslem 24. To byla úplně první věc, která mě napadla při vzpomínce na Vánoce," dodává v rozhovoru pro Super.cz frontman Petr Harazin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám