Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kašáková (34) je v 8. měsíci těhotenství a začátkem února se těší na prvního potomka. Během těhotenství se musela poprat s nemocí covid-19. Naštěstí je ona i miminko v naprostém pořádku.

"Cítím se velmi dobře, celé těhotenství až na onemocnění covid-19 probíhá dobře," řekla Super.cz Veronika.

Ze začátku měla po diagnostikovaném onemocnění strach. "Neměla jsem moc informací, netušila jsem, jak to působí na miminko a maminku, tak jsem byla trošku v panice. Hned jsem začala sdílet zkušenosti s dalšíma maminkama a ty mě uklidnily. Následně jsem se dostala k lékaři a miminko je naprosto v pořádku," prozrazuje.

"Ztratila jsem chuť a čich, měla jsem velké bolesti hlavy, byla jsem hodně unavená. Partner to měl horší, měl velkou dušnost, o něj jsem měla velký strach. Jeden večer byl náročný, ale zvládli jsme to, upřesňuje.

Veronika vypadá skvěle. "Přibrala jsem 9 kilo. Je to fajn. Každý měsíc kilo a kousek," usmívá se Veronika. Na tom, že přibrala tak málo, má jistě svůj podíl i nemoc. "Člověk se nutí do jídla, byla jsem na polívkách. Jsem ale ráda. Nechtěla jsem být veliká."

Pohlaví miminka už s partnerem znají. "Už to víme, snad na 100 procent, ale zatím si to necháváme pro sebe. Hodně lidí odhaduje. Když řeknou holku, tak přemýšlím, jestli jsem tak hnusná," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám