Hlavní obsah
Článek

Oheň vytvoří z domácnosti to nejútulnější místo na světě. Zapálit svíčku nebo krb můžete navíc s noblesou. Luxusní zapalovače vdechnou vaší domácnosti skandinávskou čistotu a eleganci.

Za oknem sviští studený vichr, ale vaším domovem se rozlévá teplo a světlo otevřeného ohně. Když v obýváku plápolají svíčky nebo v krbu praskají hořící polena, připadají vám najednou nevlídné podzimní měsíce jako nejkrásnější období. Chybí v tu chvíli vašemu stylovému domovu něco k dokonalosti? Snad jen jediné: elegantní doplněk pro bezpečné zapalování. Trendem se stávají luxusní zapalovače, které k nám přicházejí z mrazivé, křišťálově ledové Skandinávie. Kde jinde by měli umět vykouzlit teplý a krásný domov, než právě v zemích drsného severu?

Foto: MILENA FAM
Se zapalovačem PureFlame X je vždy snadné zapálení i v hlubokých svícnech

Každé zapálení je malým zážitkem

Zapalovač PureFlame X je designový USB zapalovač v leštěném metalickém provedení. Je vyroben z recyklovaných materiálů a funguje na čistou energii – není potřeba žádný plyn ani benzín. K jeho nabití stačí obyčejná nabíječka telefonu. Každé zapálení se stane malým zážitkem: při stisku tlačítka vzniká světelný oblouk, který produkuje vysoké teplo. Zapálení svíce či krbu je velice rychlé, snadné a zcela bezpečné i v případě konstrukčně komplikovaných svícnů. Už žádné pálení prstů ani u sebehlubších svícnů! Při každém zapálení navíc slyšíte tok energie, který světelný oblouk doprovází, a smyslový zážitek je tak umocněn k dokonalosti. Zapalovač PureFlame X je vybaven duální pojistkou pro nejvyšší bezpečnost celé domácnosti.

Foto: MILENA FAM
Zapalovač PureFlame X je nabízen v dárkovém balení ve třech barevných variantách

„Designový zapalovač nás ve Stockholmu okamžitě učaroval“

Luxusní zapalovače PureFlame k nám ze Skandinávie dováží rodinná firma Milenafam. Majitelka Lenka Hanáková narazila na zapalovač náhodou při návštěvě Stockholmu v obchodě s bytovými doplňky. „Okamžitě nás zaujal design. Když jsme si však PureFlame prohlédli detailně, nadchlo nás i jednoduché ovládání. Ráda relaxuji s vonnými svíčkami, ale vždy mě štvalo komplikované zapalování v našich vysokých svícnech, při kterém jsem si popálila prsty.“ Lenka byla nadšená také ze snadného nabíjení, kdy stačí PureFlame pouze „napíchnout“ na USB. „U plynových zapalovačů je doplňování komplikované – museli jsme mít náhradní plynovou kartuši, používat různé redukce náhradního plynu, a člověk se při manipulaci nikdy necítil bezpečně.“ Plynové zapalovače také po nějaké době přestávají jiskřit (piezoelektrický výboj se přestane vytvářet). „PureFlame naproti tomu zapaluje stále perfektně, dokonce ho při venkovním použití nesfoukne ani silný vítr.“ Po návratu do Česka se Lenka začala pídit po podobném výrobku, ale designové plazmové zapalovače v tak vysoké kvalitě u nás nebyly k sehnání. Netrvalo tedy dlouho a rozhodla se PureFlame ze Skandinávie dovážet. Zájem je velký a roste s příchodem studených měsíců. „Už před minulými Vánocemi stouply prodeje o 90 procent.“ Zapalovač PureFlame X je dodáván ve stylovém dárkovém balení.

Foto: MILENA FAM
PureFlame X je vhodný i jako vánoční doplněk

Více informací najdete na pureflame.cz.

Další články

Načítám