Hlavní obsah
Článek

Titul Miss Czech Republic obdržela Karolína Kopíncová (26) letos v červenci mezi vlnami koronavirové pandemie. Mohlo by se zdát, že kvůli aktuální situaci, kdy je módní průmysl a šoubyznys u ledu, si bude sympatická Moravanka zoufat nad načasováním startu kariéry, opak je ale pravdou, jak svěřila Super.cz.

„Náš obor pandemie velmi zasáhla. Veřejné akce se nekonají. Mám ale radost, že se i tak stále něco vymýšlí a že dnes můžu pracovat. Místo přehlídek se natáčí videa, nepřestalo se fotit. Takže naštěstí není všechno u ledu,“ říká Kopíncová, kterou jsme potkali na fittingu nové kolekce u návrhářky Natali Ruden (53).

Karolíně nevadí, že kraluje v době koronaviru. „Jsem na pomyslném trůně čtyři měsíce a za tu dobu jsme toho stihli mnoho. Člověk nesmí usnout na vavřínech. Právě v této době se projevují rozdíly. Někdo spí, někdo se zase snaží něco vytvářet, i když podmínky nejsou ideální,“ říká Kopíncová.

Modelka má teď i víc prostoru věnovat se přípravám na soutěž Miss World: „Mám teď víc času se připravovat na soutěž a věnovat se svému charitativnímu projektu. Takže to do sebe všechno zapadá.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám