Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krása se v této rodině dědí z generace na generaci. Herečka Elizabeth Hurley (58)šarmantní maminku, pohledného a v modelingu úspěšného syna a teď se pochlubila i svou starší sestrou Kate. Na snímku obě pózují v bikinách a popírají věk.

„Já a má překrásná sestra během letního lockdownu,“ okomentovala fotku pořízenou v zahradě hvězda filmu Smlouva s ďáblem. Věřili byste, že zatímco Liz letos oslavila pětapadesáté narozeniny, její sestra je ještě o dva roky starší? Mezi hereččinými fanoušky snímek vzbudil velkou pozornost.

„Jako malé jsme vždycky nosily stejné oblečení. Ale ať v růžové, nebo v modré, pořád rády ladíme,“ uvedla herečka, která snímkem propagovala bikiny své vlastní kolekce. Lepší reklamu by jí neudělala žádná modelka.

Na téma krásy ostatně Hurley pravidelně odpovídá v rozhovorech pro módní a lifestylové magazíny. V jednom z nedávných jí velmi lichotila i kamarádka, moderátorka a youtuberka Trinny Woodall. „Máš krásou vyhlášené poprsí. Jsi jediná žena, kterou znám, jež jako padesátnice s obrovským úspěchem nosí hluboké dekolty,“ řekla herečce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám