Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) je poslední dobou opravdu hodně odvážná. Jen pár týdnů po porodu se rozhodla nafotit pro prestižní pánský časopis a poprvé ukázat to, co dosud vídali jen její milenci a z čeho donedávna krmila syna Kryšpína. Na úpatí hory Chopok se dokonce rozhalila po sedmi hrncích grogu na kuráž před hotovým zástupem čumilů. Podívejte se do fotogalerie, co alkohol a zima udělaly s jejími vnadami!

"V Jasné mi byla ukrutná zima, a když jsem se začala fotit nahoře bez se snowboardem, musela jsem se zahřívat grogem. Pak už jich bylo víc, takže jsem nemohla ani takhle polonahá vyjet na svah. Nejenže bych ohrožovala mravnost nezletilých lyžařů, navíc by mě mohli slovenští policisté zatknout za jízdu pod vlivem alkoholu," řekla Super.cz Hanychová.

Ta tvrdí, že jí po ukončení kojení synáčka ňadra splaskla z pětek na jedničky. Přesto je vidět, že má pořád co ukazovat. A mysleli si to i přítomní turisté, kteří na obnažené dceři Veroniky Žilkové mohli oči nechat. "Jednoho jsem musela osobně seřvat, ať mi tak neciví na prsa," dodala se smíchem Agáta, která na odvážné focení ve skiareálu Jasná v Nízkých Tatrách jen tak nezapomene.

Reklama

Další články

Načítám