Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před svátky se snaží Marcela Březinová (63) maximálně zaměstnat. Člověk nemusí být studovaný psycholog, aby mu došlo, že se zpěvačka snaží přebít prací myšlenky na manžela Zdeňka Švarce (+57), který před ani ne půl rokem dobrovolně odešel z tohoto světa.

„Když se zamyslíte nad samotným smyslem Vánoc, uvědomíte si, že jsou to svátky naděje a já je takto letos budu vnímat,“ říká Březinová, která se snaží neztrácet pozitivní přístup k životu hlavně kvůli svým dětem – synovi Ondřejovi (18) a dcerce Vandě (16). „Jakmile má člověk kolem sebe rodinu a přátelé, tak přežije všechno,“ říká Marcela.

„V těchto dnech vystupuji skoro každý den. Většinou hostuji na adventních koncertech mých přátel. Poslední vystoupení mám ještě 23. prosince,“ prozradila nám zpěvačka shodou okolností v zákulisí koncertu kolegyně Magdy Malé v Betlémské kapli. „Jsem ráda, že jsem mohla vystoupit,“ nechala se slyšet Březinová.

Nechybělo ale málo a zpěvačka během večera nevydala ani hlásku. Následkem přepracovanosti a nachlazení jí začaly zlobit hlasivky a těsně před koncertem tak musela absolvovat nepříjemné obstřiky. Březinová dělala vše pro to, aby mohla vystoupit a nemusela hlavně zpívat na playback. Zvolila proto pomalejší jednodušší písně, aby její nemocné hlasivky nedostaly tolik zabrat. „Psychika dělá svoje a tak se cítím hodně vyčerpaná. Už se těším, až si během svátků odpočinu. Vypnu mobil a budu se věnovat jen sobě a rodině,“ říká Marcela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám