Hlavní obsah
Článek

Čtvrtý čtvrtek v listopadu se v Severní Americe slaví Den díkůvzdání. Svátek je příležitostí k dobrému jídlu, rodinným a přátelským setkáním, a hlavně k vyjádření vděčnosti. A to i na sociálních sítích.

„Přeji vám krásné a šťastné díkůvzdání, prožité ve zdraví. Děkuji za každého z vás,“ neopomněla ani fanoušky herečka Reese Witherspoon.

„Letos víc než kdy jindy má Den díkůvzdání pro nás všechny speciální význam. Navzdory těžké době si musíme uvědomit, jaká požehnání máme, a oslavit to. Být vděční za rodiny. Za přátele. Za lidi, kteří mění naše životy,“ napsal snoubenec Jennifer Lopez Alex Rodriguez.

Lidem popřály také Courteney Cox, Gwyneth Paltrow nebo Salma Hayek.

Ozvala se také herečka Jennifer Aniston (55), která den strávila se svým novým štěnětem. „Jsme vděční,“ napsala stručně k fotkám s Lordem Chesterfieldem, jak psíka pojmenovala.

Na snímky zareagovalo mnoho jejích fanoušků a přátel včetně exmanžela Justina Therouxe (52), který poslal srdce. Sám byl na díkůvzdání se svým psem Kumou.

Pitbula si herec vzal v roce 2018 z útulku. „Pokud máte možnost adoptovat zvíře, velmi to doporučuju. Můj život je teď minimálně miliardakrát lepší,“ napsal k tomu na Instagramu. Theroux je dlouhodobě velkým podporovatelem psích útulků. Nalezenec je i štěně Aniston.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám