Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama Jessica Alves (40) se svěřila svým fanouškům s tím, že ji v italské televizi urazil jeden z plastických chirurgů.

Jessica je posedlá plastickými operacemi a proměna z živého Kena na ženu ji vyšla na 500 tisíc liber (v přepočtu zhruba 14,5 miliónu korun). V návaznosti na svou proměnu byla pozvána i do živého vysílání italské televize, kde došlo k incidentu v živém vysílání.

„Včera večer jsem vystupovala v italské show Non è la D'Urso moderované Barbarou D’urso, kde jsem byla součástí speciálního interview a zničehonic mi plastický chirurg řekl, že jsem monstrum,“ uvedla Jessica.

„Ihned jsem show ukončila a řekla jsem mu: Jak se opovažujete nazývat mě monstrem. Je to krajně neprofesionální, aby chirurg vůbec někomu taková slova řekl,“ odvyprávěla incident Alves, která si je vědoma, že se nebude líbit každému, ale je přesvědčena o tom, že si každý zaslouží být respektován pro to, čím se rozhodl být.

„Zvažuji právní kroky proti chirurgovi, který mě v show označil za monstrum. Nikdy nedovolím, aby mě někdo takto ponižoval a žádná transgender žena by neměla být diskriminována,“ uvedla dále Jessica, která by ráda, aby trans komunita dostala větší prostor i v médiích. „Snažíme se být šťastní jako všichni, ale příležitostí v televizním průmyslu pro lidi jako je stále velmi málo.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám