Hlavní obsah
Článek

V takovém outfitu se modelka a moderátorka Hana Svobodová (35) předvedla na exkluzivní módní přehlídce, která byla součástí luxusní party pořádané československou Fashion TV. Ta se konala v bratislavském Erdődyho paláci a Hanka spolu se svými kolegyněmi – moderátorkami Soňou Skoncovou a Denisou Mendrejovou předvedla hříšně drahé plavečky světových módních značek. A všichni přítomní pánové mohli na sexy moderátorce oči nechat.

Hanka Svobodová po rozchodu s Leošem Marešem jakoby chytila druhý dech. Vypadá teď líp než kdy předtím, a když své božské tělo navlékla pouze do titěrných bikin a luxusního kožichu, byla to kombinace, která zvedla tlak všem přítomným mužům. Není divu, Svobodová se pyšní opravdu božskou postavičkou.

Kromě plavek se předváděly luxusní modely exkluzivních světových značek, jejichž celková hodnota činila víc než dva miliony korun! „Jsem šťastná, že se nám do Bratislavy podařilo přivézt skutečné skvosty od světoznámých návrhářů,“ řekla šéfka československé Fashion TV Gabriela Drobová. Večerem, který byl celý ve znamení luxusu, provázela Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám