Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce byly pro Markétu Konvičkovou (29) dost náročné. Zpěvačka dokončovala své hudební projekty, finalizovala stavbu a zařizování nového domu a samozřejmě se stará o dceru Amálku.

Co se bydlení týče, má Markéta zásadní úkoly za sebou a nedávno se pochlubila interiérem domu, který si pořídila s dlouholetým partnerem, pilotem Reném Kubošem (32).

„Nový domov, nový začátek,“ komentovala Markéta snímek, na kterém si hoví na sedačce. „Už jsem stihla vybalit pár krabic, uvařit v kuchyni a sednout si v klidu na gauč,“ napsala účastnice Česko Slovenské SuperStar roku 2010.

U Markéty doma vládne minimalismus, skandinávský styl a přírodní tlumené odstíny.

„Miluju teplo, takže dřevěné prvky jsou u nás všude, a potom jednoduchost - šedá, béžová, černá a bílá. Ještě nám chybí světla nad jídelním stolem, poddupníky (ostravsky podsedák, pozn. red.) na jídelní židle, závěsy a další drobky, ale už teď jsem šťastná z toho všeho a užívám si to uhnizďování,“ napsala s nadšením Markéta Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám