Hlavní obsah
Článek

Na skok do Dubaje se za zážitky rozhodl odletět Milan Peroutka (34). Zpěvák a herec odcestoval na několikadenní výlet, během kterého si místo válení na pláži a koupání v moři užívá na Blízkém východě pořádný adrenalin.

„V Dubaji jsem byl poprvé. Věděl jsem, že je tu spousta atrakcí, které se zpravidla pyšní aspoň jedním „nej“, ale že se mi k moři povede dostat jen jednou sotva na deset minut, tomu jsem nevěřil,“ svěřil se Super.cz Peroutka, který během výletu navštívil hned několik atrakcí.

„Mám rád zábavní parky a aquaparky, takže jsem si tu skutečně přišel na své, a bylo to bezvadné pětidenní odreagování. Největším adrenalinem byl tobogán, který byl skoro úplně kolmý a jízda začala tím, že se pod vámi doslova propadla zem. Nebo nejdelší městský zipline na světě, na kterém proletíte Dubají jako pták. Co se týče kultury, navštívil jsem zde show La Perle. Nic podobného jsem ještě nikdy neviděl,“ prozradil zpěvák.

Zážitky v Dubaji nestíhal ani vstřebávat. „Například uprostřed jeviště se začne rozlévat bazén a z balkónů se najednou spustí voda. U několika akrobatických čísel se skutečně tajil dech. Byla to neskutečná show a z legrace jsem říkal, že nějaké takové prvky musíme přenést i do muzikálu Láska nebeská, který momentálně zkouším,“ prozradil Peroutka, který byl na výletě jen na pár dní.

Pochopitelně musel absolvovat nejeden test na koronavirus. „Co se týče covidových opatření, troufám si říct, že je tady úplně bezpečno. Nejenom, že kvůli letům absolvujete celkem čtyři vyšetření, vždy před letem a po příletu, ale všechno tu neustále dezinfikují a v nošení roušek jsou taky neskutečně ukáznění. Odkládají se prakticky jen na focení a stravování. Díky tomu, jak jsou v tom pečliví, se jim druhá vlna úspěšně vyhnula,“ dodal zpěvák s tím, že si výlet naprosto užil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám