Hlavní obsah
Článek

Tak tuhle dovolenou jim asi někdo nepřál. Návrat z ráje v souostroví v Indickém oceánu odnesla těhotná misska Veronika Kašáková (34) i její partner Milan zdravotními problémy a po návratu z Malediv přišli i o střechu nad hlavou v domečku, kam se nedávno stěhovali.

"Stejně jako minulý rok po návratu z Bali se z malé oděrky o korál mému muži rozjela infekce do nohy, takže vyfasoval berle a klid na lůžku. Já si přivezla stejně jako před třemi lety z Malediv obrovský opar přes celý dolní ret," popsala Veronika na sociálních sítích.

To ovšem nebylo zdaleka všechno. "Vyvrcholilo to tím, že jsme byli nuceni se vystěhovat z domečku, protože nám v něm stále neteče voda. Takže ve 30. týdnu těhotenství se opět stěhuji s matrací na zádech, s krabicí v podpaží, podpírám svého muže každé ráno, když ho vezu na převazy a pak v autě brečím jak malej Jarda," přiznala kritickou situaci, kdy má navíc psychiku rozhozenou těhotenskými hormony.

Na druhou stranu se ale snaží na situaci pohlížet s nadhledem. "Každopádně stále jsou to všechno malé věci, a tak si tu s vámi posdílím své emoční rozpoložení a sebelítostivé sklony, protože pokud je vám někde teď trochu na prd, tak teď alespoň víte, že v tom nejste sami. Pusu všem a hlavu vzhůru, třeba přesně tohle vše je potřeba k tomu, abychom dostali to, co si ze srdce nejvíce přejeme," doufá Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám