Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadská modelingová hvězda Coco Rocha porodila třetí dítě. Po pětileté dceři Ioni a dvouletém synovi Iverovi s manželem Jamesem Conranem do rodiny přivítali druhou holčičku Iley.

Coco Rocha s novorozenou dcerkou Iley

„S manželem jsme vděční za bezpečný porod a za to, že jsme si mohli naši malou Iley konečně odvézt domů za její starší sestrou Ioni a bráškou Iverem. Pro všechny to byla láska na první pohled,“ představila dvaatřicetiletá modelka fanouškům nový přírůstek. Každé ze jmen dětí bylo v příspěvku prolinkováno, všechny totiž, včetně toho nejmladšího, už mají své instagramové účty.

Rocha v nedávném rozhovoru svěřila, že o těhotenství se dozvěděla krátce předtím, než se kvůli koronavirové situaci s rodinou izolovala. Jiný stav zvládala dobře, bylo jí ale líto, že ji manžel nemohl doprovázet na kontroly. „Jediné těžké bylo, že se tatínek nemohl účastnit screeningů. Je to úplně jiný scénář, ale vážím si všech, kteří situaci brali seriózně. A lékaři byli úžasní,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám