Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rosnička a modelka Radka Kocurová (42), snoubenka kapitána fotbalové reprezentace Tomáše Rosického, kterou koncem září postihla osobní strašná tragédie, se poprvé od smutného životního momentu objevila ve společnosti. Stala se patronkou charitativního kalendáře pro psy. A i když stále působí křehce a smutně, při rozhovoru se Super.cz dokázala na tváři vykouzlit nádherný úsměv. Podívejte se na video, ve kterém vypráví o psech i o životě v Anglii a navíc poprvé v životě předpovídá počasí v psím butiku.

"Mám doma u rodičů zlatého retrívra Ringa. Je to darebáček, pořád nám utíká. Jsme rádi, že vždy najde cestu zpátky domů," svěřila se nám Radka, která ale odmítá, že by si s Tomášem pořídili psa i ve Velké Británii, kde Rosický působí v týmu Arsenal. Radka na patronství kalendáře psích jmen Susanne Fashion 2012, jehož výtěžek jde pro opuštěné pejsky, kývla kvůli kamarádce z dětství z rodné Karviné Zuzaně Ščučinské, v jejímž obchodě v pražské Koněvově ulici akce proběhla. Zde si také Radka premiérově předpověděla počasí mimo studio televize Nova.

"Od soboty se bude radikálně ochlazovat, takže sníh na Vánoce by mohl přijít. Teplota se bude pohybovat kolem bodu mrazu a to je ideální pro sníh," nezklamala profesionálka Kocurová, jež se ale kromě moderování počasí a návštěv rodičů ve Slezsku do České republiky nevrací. "V Londýně je to pro mě vyloženě odpočinkové. Mám tam kamarádku, která je od Tomášova polského spoluhráče," dodala Radka, která se jinak rozhovorům zásadně vyhýbá.

Reklama

Další články

Načítám