Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podzimní sychravé počasí vyměnila za západy slunce u moře. Zpěvačka Lenka Nová (49), která je známá nejvíce z kapely Laura a její tygři, poslední týdny příliš koncertovat nemůže. A jelikož má stejně jako řada dalších hudebníků a herců ve své profesi nucenou pauzu, rozhodla se během nouzového stavu odcestovat.

„Trávím ho střídavě v Praze a střídavě ve Slovinsku, kde momentálně jsme. Jsou tu sice stejná opatření jako u nás, všechno je zavřené, ale přece jen je tu o něco tepleji a svítí víc slunce. V této nelehké době je to balzám na duši,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která na jihu dobíjí energií.

„Cítíme se tu i bezpečněji, jsme v malém městečku, kde je málo lidí a k životu nám stačí jeden market a jeden stánek se zeleninou na místním trhu, kde už se s pánem známe a vždycky mi přihodí něco navíc. A vzhledem k tomu, že veškerá moje práce probíhá teď on-line, je jedno, kde se nacházím,“ svěřila se Lenka, která má s sebou samozřejmě i děti. „Režim máme stejný, dopoledne děti, škola, já řeším administrativu, pak uvařím oběd, pak vyrážíme na procházku k moři, počkáme na západ slunce a jdeme domů. Zahrajeme si nějakou společenskou hru, nebo si čteme, pak uvařím večeři a večer nějaký film. A tak v podstatě pořád dokola,“ dodala Lenka Nová, která sice nemůže koncertovat, ale v práci nezahálí.

Do světa nyní vypustila nový videoklip k písni Z cest z nového alba Dopisy a připravuje pro fanoušky další novinky. „Točili jsme v krásné horské krajině na Liberecku, kde na nás čekala mnohá překvapení a náhodná setkání, občas nebylo vidět vůbec nic, ale nakonec vyšlo slunce. Vznikl, myslím, hezký jemný klip, který může lidem v těchto dnech udělat radost,“ svěřila se Lenka, která pro své fanoušky nechala připravit trika a tašky a také se vrhla na knihařinu.

„S mou milovanou grafičkou Annou Issa jsme pro vás vyladily Diář pro nové začátky. Je to takový kříženec mezi diářem a zápisníkem. Řídily jsme se tím, co nám samotným v jiných diářích chybí. Je to univerzální diář, můžete ho začít užívat jakýkoliv den v roce, při jakémkoliv novém začátku, kalendárium si doplníte sami,“ svěřila se Lenka, která se v době, kdy nemůže vystupovat před fanoušky rozhodně nenudí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám