Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále značně pohublá Demi Moore (61) se v posledních týdnech vehementně vyhýbá fotografům a dokonce před nimi neváhá vzít nohy na ramena. Přestože ve středu opouštěla salon krásy ve West Hollywoodu a velice jí to slušelo, když spatřila, že na ni venku čekají paparazzi, začala sprintovat k autu. Mezitím však vytratila i své dioptrické brýle, které upadly na zem, ale Demi už chtěla být z místa pryč a ani se pro ně nevrátila.

Americká herečka a především její nevěrný manžel Ashton Kutcher (33) v posledních měsících pravidelně plnili stránky novin. Jejich rozvod po šestiletém manželství se stal nejspíš nejpropíranějším za několik let a nebylo se čemu divit. Na Ashtona totiž postupně vyplouvalo plno záletů, které už dál ponížená Demi nedokázala snášet. Přestože se dvojice dlouho snažila vztah zachránit a rozvod oddalovala, dcery herečky Rumer, Scout a Tallulah i její přátelé jí radili, aby šla od proutníka Kutchera pryč. Ani jeden z dvojice již v současnosti nenosí snubní prsten a rozvod je v plném proudu.

Reklama

Další články

Načítám