Hlavní obsah
Článek

Herečka Jenovéfa Boková je přírodní brunetka, ovšem s modrýma očima. Přesto nás překvapilo, že tvůrci kalendáře Proměny pro nadaci Archa Chantal zvolili právě ji, aby ztvárnila hollywoodskou star Renée Zellweger (54). S blond parukou je jí ve výsledku neuvěřitelně podobná.

Letošní focení se nese v duchu filmových plakátů. Na Jenovéfu připadl ten, který avizoval populární komedii Deník Bridget Jonesové z roku 2001. „Já ten film miluju,“ přiznala na focení Boková, která se prý na příběh o třicátnici zamilované do svého šéfa ráda dívá. „Koukám na to dost často, vlastně i několikrát do roka, a to na všechny díly,“ prozradila herečka, která proměnu zvládla na jedničku. Při porovnání s originálem je téměř k nerozeznání.

Čas na focení si Boková udělala velmi ráda. „Být v tomto kalendáři je pro každého čest, takže když mi to bylo nabídnuto, vůbec jsem neváhala,“ řekla s tím, že i samotné focení pro ni bylo příjemným zpestřením. „Naučila jsem se mít focení ráda, hlavně když je dobrý tým lidí, což tady rozhodně byl. Dneska už mi ani nevadí fotit se jako Jenovéfa Boková, natožpak v nějaké filmové či divadelní roli,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám