Hlavní obsah
Článek

Vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (34) si užívala exotickou dovolenou na Maledivách. I bez svého hokejisty a přítele Lukáše Kozáka si chvilky u průzračně modrého moře uměla kráska užít. A nebyla by to Nela, kdyby své fanoušky nezásobovala sexy fotkami.

Přítel její žhavé fotky miluje a vůbec mu prý nevadí, když Nela vkusné sexy kousky zveřejňuje na sociální síti, kde ji může okukovat opravdu každý. A přesně jednu takovou provokativní fotku v plavkách Nela ukázala.

Nela Slováková

Když vystavila na odiv své křivky, mohla si přečíst řadu pochvalných komentářů. Jeden z nich v ní viděl i hvězdu filmů pro dospělé, což není jisté, zda jako pochvalu bere. „Jako pornohvězda,“ slintal nad fotkou fanoušek. „Krásná mořská víla vyšla na břeh,“ přidal se s romantičtější pochvalou další.

Teď už je Nela zpátky v Česku. „To mi byl panečku výlet. Ano, jsem ráda, že už jsem doma, a to hlavně proto, že jsem doma v pořádku bez zdravotní újmy. Uteklo to jako voda i díky vám a všem vám moc děkuji za každou jedinou zprávu, kde jste mě chválili, podporovali mě a děkovali mi, že jste díky mně mohli být tak trošku také na dovolené,“ napsala fanouškům Nela.

A že byla sama, moc neřešila. Jsem ráda, že jsem jela, smutno mi bylo, ale jen občas. Umím trávit čas sama se sebou, a dokonce to mám i ráda,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám