Hlavní obsah
Článek

Nejtěžší chvílí v životě si právě prochází manželka Pavla Trávníčka (73). Monika Trávníčková náhle ztratila milovanou maminku (†58), která ji v úterý navždy opustila. Ještě před týdnem se Monika svěřila s tím, že byla její maminka hospitalizována s koronavirem, kterému posléze podlehla.

"Tahle doba je opravdu zvláštní. Covid je opravdu prevít a modlím se, aby to bylo už za námi. Doufám, že se už nenajdou lidé, co to berou na lehkou váhu a pořad si myslí, že to je jen chřipečka. Moje máma si to myslela také a týden ležela doma v domnění, že má chřipku, že to nic není. Dnes byla hospitalizována s covidem a zápalem plic v prostějovské nemocnici," svěřila se Monika před týdnem.

"Sama pracuje v pečovatelském zařízení, kde byla denně v kontaktu s pozitivními, takže to byla otázka času. Pro tyto lidičky ve zdravotních a sociálních službách to je velmi vysilující a stresující období a mají můj velký obdiv a moc jim děkuji za pomoc. Právě vy si zasloužíte odměnu. Bez vás by to nešlo. Mami, babi ty to zvládneš, Maxmiliánek se na tebe těší a všichni," psala na sociální síti Trávníčková.

Dnes se však svěřila s informací, že její maminka boj se zápalem plic a koronavirem nezvládla. Po statusu, ve kterém psala: "Dnes se mi zhroutil svět," přidala parte a napsala k němu smutný komentář: "Těšila se domů."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám