Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štěpánka a Pavel, pár, do kterého diváci show Svatba na první pohled vkládají velké naděje, posunuje manželství zase o krok dál. Po návratu z romantických líbánek v Řecku, kde nebyla nouze o zábavu, se vrací do rodné Plzně a čeká je společné soužití v bytě, stejně jako u Natálky a Františka.

Štěpánka se stěhuje k Pavlovi a už při příchodu do bytu shledává první nedostatky. Nelíbí se jí příliš tmavě červená barva na stěnách. Pohotový Pavel ihned s nadsázkou navrhuje, že koupí barvu a stěny přemaluje. Kuchař Pavel vkládá do první společné noci v bytě a v jeho ložnici velké naděje.

„Řekla, že vyzkouší, jak to v té ložnici bude a budeme spát na normální posteli, jako normální manželé a budou normální povinnosti,“ raduje se Pavel.

Štěpánka se ale ničemu nebrání a zdá se, že sdílení jedné domácnosti s usměvavým sympaťákem dává šance. „Je to takový intimní mezi náma. Určitě ta důvěra tam je,“ prozradila na kameru brunetka.

Po prohlídce bytu se pár uložil v posteli pod deku a došlo na něžné dotyky i vášnivé polibky.

Podívejte se sami ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám