Hlavní obsah
Článek

Ani tanečníci teď nemají na růžích ustláno. Výjimkou není Marek Dědík, (40) který soutěží StarDance provedl Pavlu Tomicovou (61), Veroniku Žilkovou (62) či Olgu Šípkovou. "Tohle období není pro moji práci jednoduché," řekl Super.cz tanečník, který si aspoň užívá rodinu. Před sedmi měsíci se mu narodil druhý syn.

"Všechny kurzy jsou zastavené, já jsem doma a věnuji se dětem. Naštěstí jsem si sály vždy jen pronajímal na určité hodiny, takže musím platit zase jen hypotéku na byt, kterou jsem měl odloženou, a další nájem řešit nemusím. Ale příjem mi samozřejmě chybí," upřesnil.

Zajímalo nás samozřejmě, jak to vypadá se soutěží StarDance, které se v minulém ročníku neúčastnil. Vrátí se opět na obrazovky? "Zatím se s tím peru, jestli jít anebo ne. Na jednu stranu mi to chybí, poznal bych zase dalšího člověka, se kterým bych trávil několik měsíců a pozoroval ty pokroky. Třeba s Pavlou Tomicovou si pořád voláme, měli jsme i hodně vystoupení, ale po půl roce už to kleslo, protože Pavla to fyzicky nedávala, což je normální," svěřil. Marek.

Tanec ovšem on sám moc netrénuje, a když jsme ho potkali při vystoupení online vysílání ukončení letošního ročníku projektu Hanky Kynychové (55) pro dětské domovy Hejbejte se a zpívejte, docela se zadýchal. "Přiznám se, že v koroně vůbec nic nedělám, neběhám, netrénuju, jen se snažím trochu hlídat stravu," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám