Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Rose McGowan (50) neodradí od vodních radovánek ani sádra na ruce. Hvězda seriálu Čarodějky nebo filmu Vřískot už několik měsíců odpočívá v Mexiku, kde se současně dává dohromady po zlomenině zápěstí.

K úrazu došlo zvláštním způsobem, o který se herečka podělila i na sociálních sítích. Byla tak zabraná do čtení výsledků amerických voleb, až zaškobrtla na schodech a skutálela se na zem. Narozdíl od Kalifornie ale v Mexiku značně ušetřila za ošetření.

„V Mexiku stála moje návštěva pohotovosti 250 dolarů, ve srovnání s tím by pravděpodobně můj účet v Kalifornii za stejnou nehodu byl 10 tisíc dolarů. USA není zemí svobodnou, ale zemí předraženou,“ napsala herečka na sociálních sítích.

Mexiko je především domovinou jejího současného partnera Ivana (41), se kterým vypadá spokojeně. O své nové lásce se herečka rozpovídala pro magazín Extra už v říjnu, kde potvrdila, že spolu randí 6 měsíců.

„Působí na mě tak trochu jako latinskoamerická filmová hvězda 40. let. Je velmi skromný, čestný a hrozně mě podporuje,“ pěje ódy na svého krasavce Rose. Kromě něj je její velkou láskou také pejsek Pearl, bez kterého herečka nedá ani ránu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám