Hlavní obsah
Článek

Moderátor Tomáš Drahoňovský (36) se léčí s covidem. Průběh své nemoci popisuje na Twitteru. A bohužel má tu smůlu, že není úplně bez příznaků.

„V pátek jsem byl na preventivním testu po rizikovém kontaktu. Negativní. Už druhý den začaly příznaky. Stačilo pár hodin rozmezí mezi testy a výsledek byl pozitivní. Tak pozor na to,“ varuje moderátor ČT před tím, že negativní test ještě neznamená, že může být vyhráno.

Teď už má ale jasno, že je pozitivní. „První den po pozitivním testu. Bolí mě nohy tak, že se šourám po bytě "jako Meresjev". Z nich vystřeluje do celého těla, takže radši ležím. Tíha z prsou, kterou jsem cítil včera, naštěstí už je pryč. Přišla náhle během jedné hodiny. Snad se nevrátí,“ doufá moderátor.

Drahoňovský popsal i velmi častý příznak covidu – ztrátu čichu a chuti. „Čich začal odcházet kolem poledne, chuť se držela až doteď. Mizet začala ze špičky jazyka a šířilo se to dál. Štípat zázvor teď už cítím jen na patře. Poprvé mám radost, že jsem s kurzem na senzorickou analýzu piva nespěchal,“ snažil se i vtipkovat oblíbený moderátor. Tak snad mu bude brzy lépe a covid zdárně překoná!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám